Loftisolering Nexø - Hvor meget kan du spare?

Med loftisolering reducerer du din varmeregning med op til 50%. Samtidigt forhøjer du både din boligs energiklasse og indeklima – og dermed også din boligs salgspris.

Ikke nok med, så betyder de store besparelser, at investeringen ofte er tjent tilbage på bare få år – hvilket er uden at tage højde for tilskud, som betyder, du kan spare endnu mere.

Det er dog både tidskrævende og besværligt at skulle finde & kvalitetssikre isoleringsfirmaer. Derfor råder vi dig i stedet til at hente tilbud gennem vores partner, 3byggetilbud.dk, da:

Så nemt er det at få loftisoleret boligen

Forklar lidt om opgaven

Skriv her hvor stort loftet er, og hvor gammel boligen er

Få tilbud fra 3 isolatører

3byggetilbud.dk udvælger 3 isolatører nær Nexø, som sender dig tilbud, du frit kan vælge fra

Du får loftet isoleret - med garanti

Isolatøren udfører opgaven, som er forsikret med op til 35.000 kr.

Over en halv million glade kunder - se hvad de siger

Ofte lægges der 200-300m isolering på loftet i form af enten isoleringsgranulat (som blæses udover loftet), eller et lag isoleringsbatts (også kaldet isoleringsmåtter). Samtidigt kan det være en god idé at lave en gangbro på loftet, hvis det ikke allerede findes, således man kan gå på konstruktionen, uden at ødelægge noget.
Udover at slippe for træk, kuldenedfald og kuldestråling, kan der spares store penge ved at efterisolere loftet - helt op til 50% på varmeregningen i gamle huse. Varme stiger nemlig opad, og er loftet dårligt isoleret, vil varmen bare sive ud af huset.

Vil du spare op til 50% på varmeregningen?​

Indhent dine tilbud allerede idag, så du kan begynde at spare stort på varmeregningen hurtigst muligt. Det eneste du skal gøre, er at indsende din opgave til 3byggetilbud.dk, og så klarer de alt arbejdet med at finde og kvalitetssikre firmaer for dig. Det er gratis og du binder dig ikke til nogen af tilbudene.
Læs mere